DSC03551

O nama

Kompanija Gradient je već dugo prisutna u građevinarstvu, a od 2012. godine je promenjena i vlasnička struktura, tako da je sadašnji vlasnik Gospodin Guglielmo Benini.

Osnovna delatnost

Osnovna delatnost preduzeća je usluga iznajmljivanja miksera i pumpi za beton, prerada i prodaja prirodnog rečnog agregata, peska Dunavca, drobljene mešavine kamenog rečnog agregata 0-31,5mm, i proizvodnja i distribucija svežeg betona.

Udruživanjem preduzeća Gradient i Helios fibo, a u saradnji sa Lafarge-om. imamo mogućnost isporuke betonske mase iz fabrika na lokacijama Ada Huja, Sremska Mitrovica i Zrenjanin.

Separacija agregata

Posedujemo najsavremeniju separaciju agregata firme Binder, čije karakteristike i način rada, kao i dodatno postavljeni ventilatori, omogućavaju dobijanje čistih Frakcija, odličnog kvaliteta.

Separacija se nalazi ispod Pančevačkog mosta sa Beogradske strane, poseduje obavezne minimalne zalihe koje nikad nisu ispod 10.000 t.

Pored standardnih Frakcija, proizvodimo i one specifičnih dimenzija, po zahtevu klijenta.

Vozni park

Naš vozni park čini:

  • 18 kamionskih mešalica – od 7m³ do 10m³
  • 5 pumpi za distribuciju betona – od 28m do 41m
  • 1 kamion pumpa-mikser – PUMI, dužine ruke 28m

Laboratorija

Gradient raspolaže sopstvenom laboratorijom koja je pod patronatom Instituta za materijale Srbije dugi niz godina.

Opremljeni po standardima SRPS U.M1.051 i SRPS U.M1.052 imamo dozvolu da za beton proizveden na fabrici izdajemo ateste na pritisnu čvrstoću betona, što je uključeno u cenu betona.

Takodje, posedujemo i sve ateste za rečne agregate.

Kolska vaga

Gradient raspolaže kolskom vagom, tako da uvek možete biti sigurni u tačnost količine materijala koji ste kupili.

Isporuka 00-24h

Naš stručni tim Vam stoji na raspolaganju za sve zahteve, a u dogovoru sa Vama i u zavisnosti od Vaših potreba, u prilici smo da isporučimo traženi materijal 24 sata dnevno, 365 dana u godini.