Održan prvi „Gradient karting kup“

Prvi „Gradient karting kup“, održan je u subotu, 25. jula na Kartodromu Ada Huja, navedeno je u saopštenju organizatora. Osim predstavnika „Gradienta“, učestvovali su i predstavnici „Lafarge“-a, „Energoprojekta“, „Exinga“, „Martini gradnje“, „Novkola“ i „Levera“.

Posle uzbudljivih kvalifikacija i polufinala, prvo mesto pripalo je Nenadu Višnjiću („Novkol“), drugo Stefana Latasu („Lever“) i treće Marku Ivančajiću („Martini gradnja“).

Posle dodele pehara, druženje je nastavljeno, a dogovoreno je da se uskoro organizuje sledeće takmičenje, u nadi da će „Gradient karting kup“ postati tradicionalno desavanje.

Karting 2

 

Karting 3

 

Karting 4

Sajamska akcija prodaje rečnih agregata

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da će kompanija GRADIENT, povodom SAJMA GRAĐEVINARSTVA odobriti specijalan popust u iznosu od 5% na cenu svih rečnih agregata, u trajanju od 01.04. do 20.04., za ograničenu količinu od 5.000t.

Pozivamo Vas da iskoristite ovu priliku, kako biste se uverili u kvalitet i čistoću nasih:

  • Frakcija,
  • Prirodnog šljunka,
  • Peska Dunavca i
  • Drobljenog agregata(0-31mm).

Takođe, moći ćete da se uverite i u prednosti korišćenja kolske vage, koju naša firma poseduje, tako da nećete brinuti da li Vam je ili ne, isporučena tačna količina koju ste naručili.

Podsećamo Vas da se Gradient takođe bavi i iznajmljivanjem miksera i pumpi za beton i prodajom svih vrsta betona.

Raspolažemo i sopstvenom laboratorijom koja je pod patronatom Instituta za materijale Srbije dugi niz godina. Opremljeni po standardima SRPS U.M1.051 i SRPS U.M1.052 imamo dozvolu da za beton proizveden na fabrici izdajemo ateste na pritisnu čvrstoću betona, što je uključeno u cenu betona. Takodje, posedujemo i sve ateste za rečne agregate.

Srdačan pozdrav i pozivamo Vas da posetite naš štand, u Hali 3a, za vreme održavanja Sajma građevine.

Proširenje ponude

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo, da je kompanija Gradient, pored dosadašnjih proizvoda i usluga, u koje spadaju: proizvodnja, transport i pumpanje betona, iznajmljivanje miksera i pumpi, kao i proizvodnja separisanog rečnog agregata, otpočela i sa proizvodnjom i prodajom:

  • Peska Dunavca
  • Drobljene mešavine kamenog rečnog agregata 0-31,5mm, koji se koristi za potrebe izrade tamponskog sloja kolovoznih konstrukcija.

Podsećamo Vas da Gradient raspolaže kolskom vagom, tako da uvek možete biti sigurni u tačnost količine materijala koji ste kupili.

Takođe, posedujemo i najsavremeniju laboratoriju, gde se svakodnevno proverava kvalitet svih naših proizvoda.
Naš stručni tim Vam stoji na raspolaganju za sve zahteve, a u dogovoru sa Vama i u zavisnosti od Vaših potreba, u prilici smo da isporučimo traženi materijal 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.

Unapređena proizvodnja frakcija

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je kompanija Gradient unapredila proces proizvodnje frakcija, postavljanjem ventilatora na separaciju. Modernizacija nam omogućava isporuku frakcija bez uglja, školjki i ostalih prljavština.

Naša separacija ima godišnji kapacitet od 700.000T, a obavezan minimalan nivo zaliha nam omogućava da podržimo svaki Vaš projekat.

Takođe, vršimo I uslužno drobljenje frakcija. Kapacitet drobilice je 100 m³/h.

Posedujemo vagu koja meri isporučeni materijal, tako da možete biti potpuno sigurni u količinu primljene robe.