Održan prvi „Gradient karting kup“

Prvi „Gradient karting kup“, održan je u subotu, 25. jula na Kartodromu Ada Huja, navedeno je u saopštenju organizatora. Osim predstavnika „Gradienta“, učestvovali su i predstavnici „Lafarge“-a, „Energoprojekta“, „Exinga“, „Martini gradnje“, „Novkola“ i „Levera“.

Posle uzbudljivih kvalifikacija i polufinala, prvo mesto pripalo je Nenadu Višnjiću („Novkol“), drugo Stefana Latasu („Lever“) i treće Marku Ivančajiću („Martini gradnja“).

Posle dodele pehara, druženje je nastavljeno, a dogovoreno je da se uskoro organizuje sledeće takmičenje, u nadi da će „Gradient karting kup“ postati tradicionalno desavanje.

Gradient d.o.o. je preduzeće osnovano 2008. godine sa ciljem daljeg unapređenja poslovanja i širenja proizvodnog portfolia kao i jačanja pozicije na tržištu.

Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja i distribucija svežeg betona, kao i prerada i prodaja prirodnog rečnog agregata.
Kancelarija
Ponedeljak - Petak: 08-16h
Isporuka
Ponedeljak - Nedelja: 00-24h
Gradient
Vuka Vrčevića bb, 11060 Beograd, Srbija
office@gradient.rs
Copyright ©
2023
Gradient |
Izrada Sajta Alpha Media
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram