Proširenje ponude

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo, da je kompanija Gradient, pored dosadašnjih proizvoda i usluga, u koje spadaju: proizvodnja, transport i pumpanje betona, iznajmljivanje miksera i pumpi, kao i proizvodnja separisanog rečnog agregata, otpočela i sa proizvodnjom i prodajom:

  • Peska Dunavca
  • Drobljene mešavine kamenog rečnog agregata 0-31,5mm, koji se koristi za potrebe izrade tamponskog sloja kolovoznih konstrukcija.

Podsećamo Vas da Gradient raspolaže kolskom vagom, tako da uvek možete biti sigurni u tačnost količine materijala koji ste kupili.

Takođe, posedujemo i najsavremeniju laboratoriju, gde se svakodnevno proverava kvalitet svih naših proizvoda.
Naš stručni tim Vam stoji na raspolaganju za sve zahteve, a u dogovoru sa Vama i u zavisnosti od Vaših potreba, u prilici smo da isporučimo traženi materijal 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.

Gradient d.o.o. je preduzeće osnovano 2008. godine sa ciljem daljeg unapređenja poslovanja i širenja proizvodnog portfolia kao i jačanja pozicije na tržištu.

Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja i distribucija svežeg betona, kao i prerada i prodaja prirodnog rečnog agregata.
Kancelarija
Ponedeljak - Petak: 08-16h
Isporuka
Ponedeljak - Nedelja: 00-24h
Gradient
Vuka Vrčevića bb, 11060 Beograd, Srbija
office@gradient.rs
Copyright ©
2023
Gradient |
Izrada Sajta Alpha Media
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram