Sajamska akcija prodaje rečnih agregata

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da će kompanija GRADIENT, povodom SAJMA GRAĐEVINARSTVA odobriti specijalan popust u iznosu od 5% na cenu svih rečnih agregata, u trajanju od 01.04. do 20.04., za ograničenu količinu od 5.000t.

Pozivamo Vas da iskoristite ovu priliku, kako biste se uverili u kvalitet i čistoću nasih:

  • Frakcija,
  • Prirodnog šljunka,
  • Peska Dunavca i
  • Drobljenog agregata(0-31mm).

Takođe, moći ćete da se uverite i u prednosti korišćenja kolske vage, koju naša firma poseduje, tako da nećete brinuti da li Vam je ili ne, isporučena tačna količina koju ste naručili.

Podsećamo Vas da se Gradient takođe bavi i iznajmljivanjem miksera i pumpi za beton i prodajom svih vrsta betona.

Raspolažemo i sopstvenom laboratorijom koja je pod patronatom Instituta za materijale Srbije dugi niz godina. Opremljeni po standardima SRPS U.M1.051 i SRPS U.M1.052 imamo dozvolu da za beton proizveden na fabrici izdajemo ateste na pritisnu čvrstoću betona, što je uključeno u cenu betona. Takodje, posedujemo i sve ateste za rečne agregate.

Srdačan pozdrav i pozivamo Vas da posetite naš štand, u Hali 3a, za vreme održavanja Sajma građevine.

Gradient d.o.o. je preduzeće osnovano 2008. godine sa ciljem daljeg unapređenja poslovanja i širenja proizvodnog portfolia kao i jačanja pozicije na tržištu.

Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja i distribucija svežeg betona, kao i prerada i prodaja prirodnog rečnog agregata.
Kancelarija
Ponedeljak - Petak: 08-16h
Isporuka
Ponedeljak - Nedelja: 00-24h
Gradient
Vuka Vrčevića bb, 11060 Beograd, Srbija
office@gradient.rs
Copyright ©
2023
Gradient |
Izrada Sajta Alpha Media
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram