Tehnologija

Tehnologija

Kapacitet naše dve betonske baze od 150 m³/h omogućava pouzdanu isporuku na svim gradilištima u Beogradu i okolini.

Proizvodimo sve vrste betona za koje izdajemo attest ( od MB 10 do MB 80 ili od C 8/10 do C60/75 ). Imamo sertifikate za cement, agregate, aditive, betonske baze I vodu.

Gradient poseduje jednu od najvećih separacija u Srbiji, koja nas čini jednim od glavnih dobavljača na tržištu.

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je naše preduzeće unapredilo proces proizvodnje frakcija ugradnjom posebnih ventilatora u separaciju. Ova nadogradnja omogućava isporuku frakcija bez uglja, školjki, gline i ostalih nečistoća.

Posedujemo separaciju kapaciteta 700.000t godišnje. Imamo fiksiranu minimalnu količinu zaliha koje su spremne da podrže svaki Vaš projekat.

Korišćenjem kolske vage garantujemo za tačnost isporučene količine materijala.

Obezbeđujemo i isporuku drobljenog materijala korišćenjem drobilice.

Vozni park

Naš vozni park čini 18 mikser kamiona:

  • 8 Mercedes kamiona,
  • 8 MAN kamiona,
  • 2 Volvo kamiona.

Kamioni imaju kapacitet bubnja 7 m³, 9 m³ i 10 m³.

Pumpe za beton:

  • 2 kamiona marke Mercedes
  • 3 MAN kamiona
  • 1 kamion mikser-pumpa (PUMI)

Sve nadogradnje su firmi Swing Stetter i Cifa.

Pumpe imaju ruku dužine 28m, 36m, 39m i 41m.

Jedni smo od retkih na tržištu koji poseduju mikser-pumpu kapaciteta 7 m³ i dužine ruke 28 metara. Te karakteristike je čine odličnim izborom za teško pristupačna gradilišta.

Naš celokupan vozni park se sastoji od kamiona novijeg datuma – najstariji je proizveden 2008. godine.

Kvalitet

Gradient poseduje laboratoriju koja je pod patronatom Instituta za ispitivanje materijala (IMS) dugi niz godina.

Laboratorija je opremljena po standardima SRPS U.M1.051 i U.M1.052 koji nam omogućavaju besplatno izdavanje atesta za kvalitet betona koji je proizveden u našoj fabrici.

U laboratoriji se takođe vrši kontrola kvaliteta frakcija. Posedujemo sertifikat koji na svakih 6 meseci izdaje IMS koji garantuje za kvalitet frakcija koje proizvodimo.

Obuka i zaštita na radu

Gradient stalno unapređuje sistem upravljanja bezbednosti i zaštite na radu kako bi pronašao i eliminisao potencijalne opasnosti na radnom mestu.

Svi naši zaposleni su dobro obučeni za rad u svojoj oblasti, vozači pumpi za beton imaju sertifikat za upravljanje pumpom, vozači miksera su obučeni za bezbedno i profesionalno upravljanje vozilom.

Pridajemo veliki značaj zaštiti na radu i bezbednosti svih učesnika u radu je na prvom mestu.

Novosti

02/08/2023
Plan podele društva o statusnoj promeni

Dana 21.7.2023 na internet stranici APR-a objavljen je Nacrt ugovora, odnosno plan podele društva o statusnoj promeni – Ugovor od 18.7.2023. Za detaljan uvid u Nacrt Ugovora možete posetiti link https://pretraga2.apr.gov.rs/unifiedentitysearch uneti matičan broj preduzeća i u odeljku Objavljeni dokumenti izvršiti uvid. Preuzmite potvrdu

21/01/2022
Gradient u časopisu CorD

O kompaniji Gradient je pisao časopis CorD. Ceo tekst možete pročitati na sledećem linku https://cordmagazine.com/business/success-stories/gradient-your-partner-for-concrete/

Gradient d.o.o. je preduzeće osnovano 2008. godine sa ciljem daljeg unapređenja poslovanja i širenja proizvodnog portfolia kao i jačanja pozicije na tržištu.

Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja i distribucija svežeg betona, kao i prerada i prodaja prirodnog rečnog agregata.
Kancelarija
Ponedeljak - Petak: 08-16h
Isporuka
Ponedeljak - Nedelja: 00-24h
Gradient
Vuka Vrčevića bb, 11060 Beograd, Srbija
office@gradient.rs
Copyright ©
2023
Gradient |
Izrada Sajta Alpha Media
starchevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram